Mijn gedachten

Mijn gedachten

Wat je hier kunt vinden.

Mijn gevoelens, beschreven in gedichten en verhalen. kijk ook op mijn site

Mijn liefsten

Mijn gedachtenPosted by Shasja angel light Wed, February 08, 2017 09:55:31

Je vroeg aan mij hoe kan het nou toch dat je zoveel van me houd? Het hart laat zich niet sturen en soms kun je niet eens uitleggen waarom het juist die persoon is waar je hart sneller voor slaat. Ik antwoordde omdat het goed is zoals jij bent. Jij bent lief en zorgzaam, en past precies bij mij. Jij maakt mij compleet. Wat een lieve antwoorden. Maar wat is de reden dat juist jij mij compleet maakt. Dat jij degene bent die mij laat dichten. Mijn het gevoel van veiligheid geeft. Vermoedelijk zullen er vele dingen meespelen waarom juist jij dat voor me bent. Maar het alle belangrijkste is wel wanneer jij na mij kijkt, ik in jou ogen lees hoeveel jij van mij houd. Dat er geen mooier mens bestaat dan ik. Dat het goed is zoals ik ben. Slechts één andere persoon heeft me ooit dat gevoel gegeven en dat was mijn oma. Mijn oma die op vele manieren ervoor gezorgd heeft dat ik hier vandaag te dag nog ben.

Ik was nog maar een paar uur oud toen ze me vreemd hoorde hoesten. Ze haalde me uit bedje maakte haar vingers schoon en met haar wijsvinger haalde ze nog een aantal slijmdraden uit mijn keel. Hadden ze me niet goed uitgezogen. Ik geloof graag, dat ze hiermee voor het eerst mijn leven redde. Ook door haar geweldige inschattingsvermogen zorgde ze ervoor dat ze mijn moeder, in mijn eerste levensjaren bijna dagelijks ondersteunde. Mij onder haar hoede nam zodat ik toch de broodnodige liefde kreeg die een kindje nodig heeft om te leven. Haar liefde gaf me de kracht. Toen ik ouder werd, werd zij mijn lichtenvoorbeeld. Haar doorzettingsvermogen, en het altijd maar door gaan wat er ook gebeurde, trok ik me aan op, in moeilijke situaties. Ze was en is mijn grote voorbeeld. En toen ik in 2014 in heel zware storm terecht kwam en bijna het loodje legde. Was het opnieuw mijn oma waar ik kracht uitputte. Zij was mijn mooiste herinnering, iemand die van mij hield, gewoon om wie ik was.

En jij liefste geef me het zelfde gevoel, en dat is de voornaamste reden waarom ik tot in diepst van mijn tenen zielsveel van jou hou. Wanneer ik jouw woorden hoor, of jouw hand in de mijne kan ik bergen verzetten, en het onmogelijke lijkt ineens mogelijk. Wanneer ik jouw liefde voel ooooo dat kan ik niet beschrijven wat het met me doet. Het maakt me compleet, het voelt als thuis...........Jij laat mij geloven dat ik het verleden achter me kan laten. Dat we samen met liefde het kunnen verslaan. En dat is het enige wat ik wil, ik ben moe van het vechten tegen mijn verleden. Ik wil vrij zijn. En samen ja dan kunnen we alles aan!!!


Shasja  • Comments(0)//blog.shasja-angel-light.nl/#post97